Verbinding met je bron en vanuit ware liefde creëren

oneindige_liefde_pageStilte, verbinding, inspiratie & creativiteit
Wat laat jij van jezelf zien als je vrij bent? Zou je vanuit die vrijheid ruimte willen maken voor een creatieve flow die voortkomt uit de verbinding met je ziel, je hart en je lijf? Deze 6 daagse retraite biedt jou tijd, stilte en ruimte om je (opnieuw) te verbinden met de bron van jouw eigenheid. Vanuit die verbinding volgt de inspiratie en geef jij op creatieve wijze expressie aan je binnenwereld en je diepste zielsverlangen.

Reis langs je muzen
Elke ochtend starten we met een meditatie en ga je vanuit een veilige setting een ontdekkingsreis maken langs je eigen muzen; alle innerlijke en uiterlijk bronnen die jou inspireren. We gaan schilderen, schrijven, verhalen vertellen, dansen, spelen. Kortom, je krijgt alle vormen aangereikt waarmee je kunt experimenteren wat voor jou werkt om uiting te geven aan wat er in jou leeft. Iedereen is in onze ogen creatief! Het gaat om het aangaan van het proces van overgave en het ontdekken van je authenticiteit.

Inzicht en support
Aan het einde ga je naar huis met meer inzicht in waar jouw creativiteit en vrouwelijk leiderschap over gaat en wat je nodig hebt om daarin te blijven staan en te volharden. Waarbij de andere deelneemsters je ook na de week nog een steun in de rug kunnen zijn.

Voor vrouwen

 • Die verlangen naar meer creativiteit in hun leven
 • Die behoefte hebben aan tijd en ruimte voor zichzelf in de natuur
 • Die zich willen verbinden met hun lichaam en hun creatieve energie
 • Die op zoek zijn naar een leven vanuit liefde
 • Die de levenskunstenaar in zichzelf willen ontdekken en op zoek zijn naar inspiratie

De groep bestaat uit maximaal 6 deelneemsters om de begeleiding zo persoonlijk mogelijk te houden!

Waar
In het voedende en verkwikkende Olival des Hortas in Portugal, 100 km onder Lissabon, net buiten Grandola. Heerlijk midden in de natuur en op een 20 min. rijden van het strand. Je overnacht in 1 van de huisjes en deelt een slaapkamer en badkamer met een van de andere vrouwen.
www.olivaldashortas.eu

Wanneer
13-20 mei 2018

Wij vliegen op zondag 13 mei naar Lissabon met Ryaniar om 16.10 vanuit Eindhoven naar Lissabon. Daar aangekomen rijden we samen naar de Quinta in Grandola. We hebben samen diner en de rest van de avond en de volgende ochtend is voor jezelf. De creatieve sessies starten op 14 mei in de loop van de dag. De 20ste sluiten we de retraite om 10 uur af en vertrekken dan naar Lissabon om daar te zijn/we brengen je naar het vliegveld.

Wij (Alma, ik en evt. de deelneemsters) blijven twee nachten extra in Lissabon en vliegen met Transavia op 22 mei om 9.20 terug naar Amsterdam. Handig om de vlucht dus even met ons af te stemmen. Met name ivm vervoer van en naar het vliegveld aldaar. De vorige keer zaten we gezamenlijk in een heel kleurrijk en fijn hotel, midden in een leuke wijk. Het verblijf in Lissabon valt buiten de retraite, dus jij beslist waar je behoefte aan hebt.
Wij hebben de ervaring dat het een hele mooie manier is om de overgang weer naar huis te maken na zo’n retraite.

Programma van de creatie dagen
* ochtendritueel met meditatie in de tipi tent
* ontbijt & me-time
* creatieve workshop **
* lunch & relax
* creatieve workshop
* sharing
* me-time
* diner & relax

** dansen, tekenen, schilderen, verhalen vertellen, schrijven, spelen, rituelen.

Natuurlijk gaan we naar het strand om daar op creatieve wijze te genieten van al wat er is.
Onderdeel van deze levenskunstreis is een dag in een prachtig en bijzonder spiritueel park in de buurt, met aansluitend een heerlijk diner aan zee.

Investering
1295 euro inclusief BTW, vervoer van en naar het vliegveld van Lissabon, vervoer naar de excursies, exclusief vliegticket.

Vervoer: bij 6 deelneemsters huren we gezamenlijk een auto/minibus voor de hele week. Natuurlijk kun je ook op eigen gelegenheid komen.

Inclusief

 • 7 overnachtingen
 • 5 creatie dagen
 • 1 vrije dag
 • 6 dagen en 7 avonden lekker en gezond eten
 • 1 top ontspannende en helende lichaamsmassage van Marja
 • persoonlijke begeleiding
 • 2 inspirerende excursies
 • vliegveld pick-up (alleen op 13 mei en terug op 20 of 22 mei)
 • vervoer van en naar excursies

De trainers

Danielle Jaspers – Beeldend kunstenaar, trainer en kunstzinnig dynamisch coach
“Stilte en zelfreflectie heeft iedereen nodig om te ervaren wie je werkelijk bent. Los van alles en iedereen. Wij nemen je graag mee op een creatieve reis vanuit verbinding met je hart.”

Alma Wattimena – Verhalenverteller, schrijver en ritueelbegeleider
“Laat je inspireren door je muzen, voeden door je bron en verkwikken in expressie. Zodat je ook weer voor anderen een bron van inspiratie en liefde kan zijn.”

Heb je interesse of wil je je direct inschrijven?
Mail of bel ons:

Alma Wattimena: 06-41854640
al@almawattimena.nl

Danielle Jaspers: 06-53867953
daniellejaspers@icloud.com

Bekijk de foto’s van de Creatieve Retraite 2017

Creatieve retraite PortugalCreatieve retraite Portugal