23 – 30 juni Schildervakantie in Frankrijk

Sinds 2011 geef ik weken intuitief schilderen in de Provence. Voor mij zijn deze weken een groot cadeau; op een magische plek waar het bijna altijd mooi weer is mag ik mijn ‘ding’ doen. Dan stroomt het en ben ik dolgelukkig!
De volgende weken intuïtief schilderen en bewust-zijn in Frankrijk vinden plaats van 23 – 30 juni en 30 juni – 7 juli 2018; en in het najaar van 15 – 22 september. Je kunt je nog opgeven; voor de week van 23-30 juni is nog 1- 1persoonskamer vrij en 1 2-persoonskamer.

Een week voor jezelf en jouw creatieve proces
Heb je zin in een creatieve week voor jezelf in de prachtige Franse Haute Provence, de Drome? Wil je genieten van de natuur, inspirerende schilderworkshops, ontspanning, intuïtie, passie voor kleur en bewustwording? Gun jezelf dan een bijzondere schilderweek in Lachau in een gastvrije omgeving met gezellige mensen, lekker gezond eten en omringd door prachtige natuur. Ik geef deze week vol rust, inspiratie, beweging en creativiteit in van het huis van Anne Jonkers en Henk Koops van ’t Jagt: villa le reve. Anne is gastvrouw. Daarnaast wordt de groep verzorgd door twee Nederlandse kokkinnen, die de hele week de heerlijkste ontbijtjes, lunches en diners verzorgen, zodat jij optimaal kunt genieten van het ‘zijn’ en in creatie kunt gaan.

De week bestaat uit diverse workshops schilderen, intuïtief en vrij schilderen aan de hand van een thema, ontspanningsoefeningen, visualisaties, lekker eten en goede gesprekken. Als je wilt regelen we ook heerlijke massages voor je om ook fysiek weer tot ontspanning te komen.
Elke dag is er 5 uur tijd om te schilderen en word je door Danielle begeleid. Er is buiten het programma om, voldoende ruimte om te doen waar je zin in hebt: wandelen, fietsen, zwemmen, fotograferen of liever met een glaasje wijn luieren in de zon?

Lees meer