oneindige_liefde_pageZin in een creatieve uitdaging? Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit op een sfeervolle plek in de natuur in het midden van het land? Lekker 2 dagen kunnen schilderen zonder gestoord te worden?
Het programma zal bestaan uit meditatie, ontspanningsoefeningen, intuïtief schilderen en tekenen, collage’s maken, reflecteren en uitwisselen. Tijdens deze 2 dagen maak je tijd en ruimte om de ‘weg naar binnen’ te bewandelen, verbinding te maken met jouw kwaliteiten, jouw creativiteit, tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Vanuit intuïtie gaan we aan de hand van een kleur, visualisatie of muziek met verschillende kunstzinnige materialen aan het werk. Om daartoe te komen maak je eerst kennis met ontspanningsoefeningen en geleide meditaties om de drukte van de dag los te laten en weer tot jezelf te komen. Overgave & acceptatie staat voor. Met alles wat zich aandient kunnen zijn. In verbinding met jezelf, daar met liefde bij te blijven en er op kunstzinnige wijze expressie aan geven. Op allerlei manieren. Met verf, krijt, lichaam, muziek, vormen en kleuren. Lekker vrij. Alles mag er zijn

Tijdens onze levensreis kennen we positieve en negatieve ervaringen. Hoe ga je daar mee om in creatieve processen? Hoe laat je los? Hoe schilder je door de ‘lagen’ van jezelf heen? Deze twee dagen daag ik je uit op kunstzinnige wijze vorm te geven aan de kern van wie jij bent en waar je voor staat. Dus twee dagen lang ook echte aandacht aan jezelf geven; dat is wellicht al een cadeau voor jou!?

Vooral zijn zonder oordeel over jezelf. Vanuit liefdevolle vriendelijkheid en zachtheid voor jezelf. Jezelf volledig accepteren in wie je bent en de creativiteit in en over jezelf ontdekken is dus eigenlijk waar deze workshop over gaat.

Hoe ziet deze tweedaagse workshop er uit?

Om 10.00 uur is er koffie en thee met iets lekkers en maken we kort kennis met elkaar. In een inspirerende en rustgevende omgeving mag je vandaag ruimte maken voor ontspanning en creatie. Door eerst tot rust te komen aan de hand van ontspanningsoefeningen, kom je dichter bij je gevoel en laat je al snel je hart spreken i.p.v. je hoofd. Ik maak daarbij gebruik van muziek, lichaamswerk, tekenen en schilderen om te ontdekken hoe het met je gaat en waar je deze dagen bij stil wil staan. Ik neem je mee op een creatieve helende reis waarbij ook vast ondermijnende patronen zichtbaar worden. Ook ik kom die tegen in mijn schilderproces. Neem dat maar van mij aan. Ik geloof er in dat iedereen zich kan bevrijden van zijn of haar diepste angsten, boosheid en verdriet. De kunstzinnige oefeningen brengen je ook in contact met het licht en de kracht in jezelf.
Koester jezelf en de magie van het leven tijdens deze tweedaagse en ontdek hoe je hier creatief mee om kan gaan.

Luisteren naar jezelf en daar kunstzinnig vorm aan geven is helend voor ons allemaal. Energetisch los je in het kunstzinnig werken al van alles in jezelf op; je geeft uiting aan wat zich binnen in je leeft. Met verf, krijt, ecoline, potloden, verhalen, gedichten en muziek ga je aan de slag en maakt elke deelnemer 1 groot schilderij in twee dagen. Een kunstwerk dat vorm geeft aan wat jou raakt in het leven.

Ik werk in groepen van 6-10 personen. Je hoeft geen kunstzinnige ervaring te hebben! Aan de hand van wat er gemaakt is delen we in de groep onze inzichten, zonder oordeel.

Iedereen is welkom. Je hoeft geen ervaring met meditatie of schilderen te hebben.
Het gaat om vrije expressie vanuit authenticiteit en niet om of iets ‘mooi’ wordt of kunst met een grote K kan worden genoemd.
Wellicht ten overvloede: het is geen doelstelling iets na te schilderen van een plaatje. We brengen een creatieproces op gang van binnen uit!

Tussendoor is er een homemade lunch en kun je als je wilt even buiten wandelen.

Van 16.30 tot 17 uur ronden we de workshop af door met elkaar te kijken naar de kunstwerken die zijn ontstaan en delen we de processen.

Aanmelden of meer informatie:
Volgende datum: donderdag 15 en vrijdag 16 november van 10.00-17.00 uur
Locatie: in mijn atelier/tuin in de Betuwe
Kosten: 200 euro p.p. incl. btw, incl. alle materialen, papier, 1 groot doek van 80x100cm, koffie, thee, heerlijke vegetarische soep, sandwiches en tussendoortjes.
Aanmelding en vragen: daniellejaspers@icloud.com

pic_cirkel_van_heelheid_1pic_cirkel_van_heelheid_3pic_cirkel_van_heelheid_4cirkels_van_heelheid_1_klein