oneindige_liefde_page
Een magische goddess retreat

Sisterhood, inspiratie & creativiteit

Daniëlle en Alma Wattimena geven een zesdaagse creatieve retraite waarin jij de innerlijke godin(nen) in jou op doek, in kleur, verhaal en vorm gaat belichamen. Je mag zichtbaar worden in je licht en schaduw! Via dans, spel en muziek creëer je jouw eigen authentieke kunstwerk op een groot doek. Vanuit contact met je intuïtie en jouw creatieve bron. Breng jezelf thuis, heet jezelf welkom en voel je vrij om te genieten van al je zintuigen op deze heerlijke stille krachtplek midden in de natuur.

Je gaat ontdekken hoe jij met diverse godinnen-archetypen (Venus, Kali, Pele, Gaia, Freia e.d.) in jou met de energie van de vijf elementen kunt werken: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ruimte. We zullen hen gaan belichamen in kleur, vorm, dans, stem en verhaal. In deze retraite ervaar je op een speelse en creatieve manier hoe jouw vrouwelijke creatieve energie en je mannelijke energie je helpen in het opruimen, bevrijden en transformeren van belemmerende patronen. Onderzoek die ware wilde natuur van jou en kom nog dichter bij jezelf en je ware potentieel. Heb jezelf lief en kies voor wie je wilt zijn in dit leven.

Zo laven we ons in deze herfst aan de transformerende kracht van de elementen in onszelf .

Voor wie?
Voor vrouwen
* Die verlangen naar meer creativiteit in hun leven
* Die behoefte hebben aan tijd en ruimte voor zichzelf in de natuur
* Die zich willen verbinden met hun lichaam, intuitie en hun creatieve energie
* Die op zoek zijn naar een leven vanuit hun ware essentie
* Die de levenskunstenaar in zichzelf willen of reeds hebben ontdekt en op zoek zijn naar een inspirerende en voedende omgeving
* Die willen leren over hoe co-creatie werkt
* Die de kracht van sisterhood willen ervaren

Er is plaats voor maximaal 8 deelneemsters.

Wanneer in 2023
15-22 september

Waar is de retraite? In onze prachtige finca Pura Vida, in de groene heuvels van Andalusië in Zuid Spanje. Gun jezelf de rust en de stilte in de prachtige natuur van deze plek, waar je nog alle ruimte hebt om jezelf helemaal te kunnen laten gaan; zing, dans, spring, geef geluid aan je stem. Wat een ruimte hebben we hier om te kunnen spelen, te ontspannen en jezelf te zijn.

Er zal een variatie zijn in het programma. Dat stemmen we af op de groep, het weer en de energie. Midden in de week gaan we een dag op pad; naar de kust of naar een stad. Voelend wat past in het moment. We laten ons verrassen door muzikant Ray Klaassen die jou met zijn liefdevolle live muziek naar andere werelden brengt en wie weet wat daar weer uit ontstaat.

Inzicht en support
Aan het einde van de week ga je naar huis met jouw creaties, EN met het inzicht en de ervaring in hoe (co-)creatieve processen zich voltrekken en wat sisterhood kan betekenen voor jou. Waarbij de andere deelneemsters je ook na de retraite nog een steun in de rug kunnen zijn.

Programma
* ochtend-opening met meditatie en lichaamswerk
* ontbijt & me-time
* creatieve workshop
* lunch & relax
* creatieve workshop
* sharing
* me-time
* diner & relax

** dansen, tekenen, schilderen, verhalen vertellen, schrijven, dichten, zingen, muziek maken, spelen, rituelen

Hoezo Honoring the Goddess?

Danielle geeft al jaren creatieve cursussen met Alma en sinds 2021 doen ze dat onder de naam: Honor the Goddess in you.
Dat eerbetoon aan die godinnekracht vraagt van ons meer dan ooit alle aandacht. In ons steeds vluchtiger en jachtig bestaan vergeten we namelijk snel dat eerbetoon te maken.

Wanneer maak jij  tijd om stil te staan bij de schoonheid in jouw leven en breng je bewust een eerbetoon aan wat jou dierbaar is?

En als je die tijd zou maken, hoe zou dat eerbetoon er dan mogen uitzien volgens jou? 

En wat hebben schoonheid, esthetiek en godinnen-energie met elkaar te maken? 

De titel roept al duizend-en-een vragen op. Net zoals De Godin zich ook in een duizendvoud aan ons toont. Doe mee en geef 6 volle dagen aandacht aan jezelf en de godinnenenergie in jou. We gaan letterlijk en figuurlijk iets moois met elkaar maken. Via rituelen, ceremonies en creaties roepen we diverse archetypen godinnen in ons zelf op en geven we hen vormen en kleuren, woorden, klanken en beweging.

LIEF ZIJN VOOR JEZELF, DIT IS EEN ODE AAN JOU!

Het zou fijn zijn als jij er bij kunt zijn en wij met elkaar in co-creatie gaan vanuit sisterhood. Elkaar zien voor wie we werkelijk zijn, elkaar ontmoeten zonder oordeel. Naast elkaar gaan staan in de vrije mensen die we echt zijn. We zien je graag en bent welkom zoals je bent. Met of zonder maskers, met je lichte en je schaduw kanten, in alle kleuren van de regenboog!

PRAKTISCH

Finca Pura Vida ligt in Gaucin op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport. Wij kunnen een taxi naar finca Pura Vida voor je regelen die je met andere deelneemsters kunt delen (max 4 in 1 taxi, kosten 150 euro per rit), dus met 4 deelneemsters 37,50 euro. Of je kunt (gezamenlijk) een auto huren. Er is plek voor maximaal 8 vrouwen.

Aankomst: 15 september 2023 rond 15 uur
Vertrek: 22 september 2023 2022 rond 10 uur

Prijs
€ 1.695 

Dit is inclusief 7 overnachtingen op een tweepersoonskamer in finca Pura Vida die je deelt met een sister, 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag, water, koffie, thee, sap, fruit, alle workshops en materialen.

Consumpties buiten finca Pura Vida, zoals een lunch op de dag waarop we naar het strand of een stad gaan, zijn voor eigen rekening. Het is exclusief reiskosten.

Alma Wattimena – http://www.almawattimena.nl
Verhalenverteller, schrijver, ritueelbegeleider, trainer in dialoog, co-creatie en storytelling
“Laat je inspireren door je muzen, voeden door je bron en verkwikken in expressie. Zodat je ook weer voor anderen een bron van inspiratie en liefde kan zijn.”

Heb je interesse of wil je je direct inschrijven?
Mail of bel ons:

Alma Wattimena: 06-41854640
al@almawattimena.nl

Danielle Jaspers: 06-53867953
danielle@kunstzinnigcoachen.nl

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Met het verzenden ga je akkoord met het bewaren van de gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring. 

  creative-goddess-big-4
  Creatieve retraite Portugal
  Creatieve retraite Portugal
  IMG_6544 (2)