oneindige_liefde_page
De taal van je hart gaat over liefde geven en ontvangen; bewust durven leven vanuit je hart en vanuit liefde voor jezelf. Uit je hoofd gaan en in verbinding komen met je hart, liefde, medeleven, hartstocht, vervulling, acceptatie, evenwicht en innerlijke vrede.

Helaas raken we tijdens onze levensreis de verbinding met ons hart nog wel eens kwijt en raken we verstrikt in ongezonde patronen waardoor we niet in volle vrijheid kunnen leven. Angsten, pijn en beperkende overtuigingen die zijn ingegeven door boodschappen uit het verleden (doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, dat gaat je toch niet lukken, kun je dan echt helemaal niks) staan je levensvreugde in de weg.

Ben je daar gevoelig voor, dan raak je ook nog eens makkelijk de regie over je eigen leven kwijt. Dan is het handig om jezelf goed te kennen en te weten wat goed voor je is, wat jouw behoeften zijn en waar jouw hart naar verlangt, zodat je werkelijk ten volle en met plezier kunt leven en/of werken.

In onze Creatieve Vrouwencirkel nodigen we jou en jouw muzen uit om je uit te drukken in de taal van jouw hart. Hierbij kun je je laven aan de inspiratie van andere vrouwen, die net als jij, zich geroepen voelen om te vieren dat ze vrouw zijn. Schilderen, dansen, schrijven, verhalen, muziek…ontdek via verschillende vormen van expressie jouw eigen creatieve potentieel.

Waarom speciaal gericht op vrouwen? Het wordt ons vaak gevraagd. Het is niet omdat we niet graag ook met onze broeders creëren. Integendeel. Het is juist bedoeld om ons op te laden met elkaar, als ‘sisters in the sisterhood’. Om vervolgens weer te kunnen uitreiken en uitdelen naar de wereld: onze geliefden, partners, familie, vrienden, kinderen.

En dat opladen in vrouwengezelschap, dat is voor ons vrouwen soms ook spannend. Waarom dat is, is heel interessant om voor jezelf te onderzoeken. Onze ervaring is, dat als je door die weerstand heengaat, er een oceaan aan liefde op je ligt te wachten. Een warm bad, waarin je gedragen wordt door een oeroude kracht die in ons allemaal huist. Zo liefdevol, zo veilig en zo geaard.

En die ervaring wensen wij iedereen toe, jong en oud

Hoe ziet de workshop er uit?

Om 10.00 uur is er koffie en thee met iets lekkers en maken we kort kennis met elkaar. Daarna stappen we langzaam in een ‘warm klankbad’ waarin we de waan van de dag van ons kunnen afspoelen.
Door meditatie- en ontspanningsoefeningen kom je vervolgens dichter bij je gevoel en meer in je lichaam. Je zult ontdekken dat dan je hart gaat spreken in plaats van je hoofd.Wat wil jouw hart jou vertellen? Hoe lief heb jij jezelf? Waar stroomt jouw hart van over? Waar word jij blij van?

Afwisselend met verf, krijt, potloden, muziek en dans ga je vervolgens aan de slag. Gedurende de dag maak je in verschillende lagen een kunstwerk van de Taal van jouw Hart. Een kunstwerk dat richting geeft aan jouw verlangens en dat een rol mag gaan spelen in jouw dagelijkse leven. Je kunt het bijvoorbeeld thuis ophangen en je er elke dag mee verbinden. Als een reminder van hoe jij het pad van de liefde wilt volgen.

Rond 13.00 uur is er een heerlijke lunch en kun je als je wilt even buiten wandelen.

Van 16.30 tot 17.00 uur ronden we de workshop af door met elkaar te kijken naar de kunstwerken die zijn ontstaan. Natuurlijk ben je vrij om hierin iets over je eigen creatieproces te delen. Het effect van naar je hart en zonder oordeel naar elkaar luisteren en daar kunstzinnig vorm aan geven, kan voedend en helend zijn.
En daar hoef je geen kunstzinnige ervaring voor te hebben!

Data 2018:

Donderdag 8 maart 2018 van 10.00-17.00 uur: special edition in het TOBACCO THEATER in Amsterdam
Vrijdag 28 september 2018 van 10.00-17.00 uur in het atelier van Danielle in de Betuwe
Vrijdag 14 december 2018 van 10.00-17.00 uur in het atelier van Danielle in de Betuwe

Zie hier nog een impressie van onze creatieve vrouwencirkel

Kosten: 95 euro p.p. voor een hele dag incl. alle materialen, koffie, thee, heerlijke homemade vegetarische lunch.

Je bent van harte welkom. Namaste, Danielle, Linda en Alma

*Over Alma Wattimena – Verhalenverteller, schrijver en ritueelbegeleider
“Laat je inspireren door je muzen, voeden door je bron en verkwikken in expressie. Zodat je ook weer voor anderen een bron van inspiratie en liefde kan zijn.”
Meer over Alma

*Over Linda van Wilsum – Coach in creatief stem- en lichaamswerk
“Na stilte brengt muziek en dans je heel dichtbij het onzegbare. Laat je verleiden door de trilling in jouw eigen wijze lijf, zodat jouw creatieve energie kan gaan stromen.
Geef jezelf de ruimte, het is je geboorterecht.”
Meer over Linda

Ja, ik doe mee
 


Met het verzenden ga je akkoord met het bewaren van de gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring. 
pic_de_taal_van_je_hart_2