Een creatieve transformerende reis, op weg naar meer vrijheid en zelfliefde

oneindige_liefde_pageSoms heb je echt individuele aandacht en tijd nodig om te helen en je pure zelf weer te vinden. Iemand die met je mee loopt op je pad en jou ondersteunt jezelf weer te vinden als je vast gelopen bent in het leven, in jouw proces. Dat doe ik graag met je via creatieve opdrachten, lichaamswerk en sjamanstische rituelen.

In een eerste sessie kijken we samen naar de vraag die je hebt en de rol die kunstzinnige coaching daarbij kan spelen. We maken kennis met elkaar en ik laat je creatieve opdrachten ervaren die transformerend werken.

Ik breng je naar je gevoelswereld waar jij weer leert dat alle gevoelens en emoties er mogen zijn. Jezelf omarmen in wat er is, aan de oppervlakte maar ook vanuit je onderbewustzijn. Daar gebruik ik naast lichaamswerk met name intuitief schilderen voor. Samen gaan we aan de slag. Je hoeft daar geen ervaring meet te hebben! Ik krijg iedereen aan het schilderen. No worries!

Vanzelfsprekend ben je daarna tot niets verplicht. Wil je je dan vervolgens door mij laten coachen dan maken we 2-3 vervolg afspraken van 2 uur, zodat je echt iets in jezelf kunt transformeren. Om de week of 2 weken plannen we een sessie waarbij ontspanningsoefeningen en creatieve opdrachten aan de orde komen.

Tussendoor hebben we een evaluatie om je ervaringen uit het dagelijks leven te delen en te onderzoeken of er nieuwe vragen zijn die we kunnen meenemen in het traject als je dat wilt. Ook krijg je indien je dat wenst opdrachten mee om thuis te doen. We bespreken de werkstukken dan de volgende sessie.

Een coachingstraject varieert van 3 tot ongeveer 6 sessies en is afhankelijk van de vraagstelling/problematiek. Jij bent degene die daar over beslist. De sessies vinden 1 keer per 2 of 3 weken plaats.

De coachingsessies  duren 2 uur
Kosten: 88 euro per uur inclusief materiaal en btw.
Voor bedrijven en zelfstandig ondernemers excl. btw.

Traject van 3 sessies van 2 uur: 528 euro
Traject van 4 sessies van 2 uur: 704 euro
Traject van 5 sessies van 2 uur: 880 euro
Traject van 6 sessies van 2 uur: 1056 euro

Wanneer: op afspraak, overdag of ‘s avonds, doordeweeks.
Plaats: Amerongen, Overstraat 16

Only from the heart, you can touch the sky”
Rumi