creatieve retraite.jpg5

oneindige_liefde_page
Een creatieve transformerende reis, op weg naar meer vrijheid en zelfliefde

Soms heb je echt individuele aandacht en tijd nodig om te helen en je pure zelf weer te vinden. Iemand die met je mee loopt op je pad en jou ondersteunt jezelf weer te vinden als je vast gelopen bent in het leven, in jouw proces. Dat doe ik graag met je via creatieve opdrachten, lichaamswerk en sjamanstische rituelen.

In een eerste sessie kijken we samen naar de vraag die je hebt en de rol die kunstzinnige coaching daarbij kan spelen. We maken kennis met elkaar en ik laat je creatieve opdrachten ervaren die transformerend werken.

Ik breng je naar je gevoelswereld waar jij weer leert dat alle gevoelens en emoties er mogen zijn. Jezelf omarmen in wat er is, aan de oppervlakte maar ook vanuit je onderbewustzijn. Daar gebruik ik naast lichaamswerk met name intuitief schilderen voor. Samen gaan we aan de slag. Je hoeft daar geen ervaring mee te hebben! Ik krijg iedereen aan het schilderen. No worries!

Vanzelfsprekend ben je daarna tot niets verplicht. Wil je je dan vervolgens door mij laten coachen dan maken we 2-3 vervolg afspraken van 2 uur, zodat je echt iets in jezelf kunt transformeren. Om de week of 2 weken plannen we een sessie waarbij ontspanningsoefeningen en creatieve opdrachten aan de orde komen.

Tussendoor hebben we een evaluatie om je ervaringen uit het dagelijks leven te delen en te onderzoeken of er nieuwe vragen zijn die we kunnen meenemen in het traject als je dat wilt. Ook krijg je indien je dat wenst opdrachten mee om thuis te doen. We bespreken de werkstukken dan de volgende sessie.

Een coachingstraject varieert van 3 tot ongeveer 6 sessies en is afhankelijk van de vraagstelling/problematiek. Jij bent degene die daar over beslist. De sessies vinden 1 keer per 2 of 3 weken plaats.

De coachingsessies  duren 2 uur
Kosten: 88 euro per uur inclusief materiaal en btw.
Voor bedrijven en zelfstandig ondernemers excl. btw.

Traject van 3 sessies van 2 uur: 528 euro
Traject van 4 sessies van 2 uur: 704 euro
Traject van 5 sessies van 2 uur: 880 euro
Traject van 6 sessies van 2 uur: 1056 euro

De prive sessies intuitief schilderen duren 2 uur
Kosten: 66 euro per uur inclusief materiaal en btw.
Voor bedrijven en zelfstandig ondernemers excl. btw.

Traject van 3 sessies van 2 uur: 396 euro
Traject van 4 sessies van 2 uur: 500 euro
Traject van 5 sessies van 2 uur: 630 euro
Traject van 6 sessies van 2 uur: 750 euro

Wanneer: op afspraak, overdag of ‘s avonds, doordeweeks.
Plaats: Amerongen, Overstraat 16

'Only from the heart, you can touch the sky' -- Rumi --

Mensen komen met zeer uiteenlopende vraagstukken: vaak is het zo dat ze ergens in hun leven of werk vast zijn gelopen of ergens steeds tegen aan lopen. Via mijn man, die huisarts is, kom ik veel in aanraking met vraagstukken die spelen in de gezondheidszorg en zodoende is ook mijn interesse daar in gegroeid en geef ik regelmatig coaching sessies en trainingen aan medewerkers uit de gezondheidszorg. 

Ik werk daardoor tevens ook met mensen die last hebben van medisch onverklaarbare klachten. Onverwerkte emoties of ingrijpende gebeurtenissen uit het verleden kunnen zich vast gaan zetten in je lijf en daardoor fysieke klachten veroorzaken. Samen ga ik met hen door middel van kunstzinnige opdrachten op zoek naar de oorzaak teneinde deze te verlichten of te helen. Ervaring met schilderen/ boetseren/ tekenen etc. is niet noodzakelijk! Het gaat namelijk niet om kunstzinnig zijn, of iets moois te maken. Het gaat om verbinding maken met je hoofd-hart en handen.

Hierbij enkele voorbeelden voor personen die graag op kunstzinnige wijze werken aan persoonlijke groei en een (levens)vraag hebben waarbij ze d.m.v. individuele coaching graag geholpen willen worden.

Dit kunnen vragen zijn met betrekking tot:

 • leren omgaan met en praten over gevoelens van angst, verdriet, verlies of boosheid
 • leren omgaan met hoog sensitiviteit
 • een te druk hoofd en een te drukke agenda hebben
 • meer verbinding willen tussen je hart en je hoofd
 • nee leren zeggen – beter leren omgaan met grenzen
 • (zelf)vertrouwen, zelfbeeld
 • omgaan met stress, concentratieproblemen e.d.
 • ontdekken waar je talenten liggen of waar je kracht ligt
 • communiceren met vrienden/onbekenden
 • behoefte aan zingeving en reflectie
 • behoefte aan meer vitaliteit en energie in je leven
 • last hebben van lichamelijke klachten waarvoor niet direct een medische oorzaak te vinden is: bijv. buikpijn of hoofdpijn

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht