Wat heb jij nodig? Wat kan ik daar in betekenen?

oneindige_liefde_pageIn een betaalde proefsessie van anderhalf uur kijk ik naar de vraag die je hebt en de rol die kunstzinnige coaching daarbij kan spelen. We maken kennis met elkaar en ik laat je creatieve opdrachten zien en er wordt gekeken of het klikt tussen ons. Vanzelfsprekend ben je daarna tot niets verplicht. Wil je je dan vervolgens door mij laten coachen dan maken we een afspraak.

Besluit je een coachingstraject aan te gaan, dan maken we een plan van aanpak en stemmen we af op jouw doel(en). Om de week plannen we een sessie waarbij ontspanningsoefeningen en creatieve opdrachten aan de orde komen. Tussendoor hebben we een evaluatie om je ervaringen uit het dagelijks leven te delen en te onderzoeken of er nieuwe vragen zijn die we kunnen meenemen in het traject als je dat wilt. Ook krijg je indien je dat wenst opdrachten mee om thuis te doen. We bespreken de werkstukken dan de volgende sessie. Een coachingstraject varieert van 3 tot ongeveer 12 sessies en is afhankelijk van de vraagstelling/problematiek. Jij bent degene die daar over beslist. De sessies vinden 1 keer per 2 weken plaats of indien wenselijk vaker.

De coachingsessies  duren 1,5 – 2 uur.
Kosten: 75 euro per uur inclusief materiaal en btw. Voor bedrijven excl. btw.
Wanneer: op afspraak, overdag of ‘s avonds, doordeweeks.
Plaats: Ommeren, vlak bij Tiel (in de Betuwe).

Wil je eerst eens in een groep ervaren wat de kunstzinnige opdrachten met je doen, dan kun je bijvoorbeeld een ‘ontdekkingsreis’ maken. Een dagworkshop van 10.30-17 uur op een inspirerende en rustgevende locatie midden in de Betuwe. De kosten bedragen 78 euro p.p. inclusief materiaal om te tekenen, schilderen en te boetseren, koffie/thee/lekkers en een homemade vegetarische soep.