Retraite

oneindige_liefde_page
Belichaam jouw creatieve kracht

Een ongewoon kleurrijke creatiecursus in Amerongen. Zin in een creatieve uitdaging? Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit op een sfeervolle plek in de natuur in het midden van het land? De eerste dag kijken we terug op 2023; waar ben je dankbaar voor, wat neem je mee en wat laat je los? Dag 2 kijken we vol verwachting uit naar 2024; welk zaadje is er, met welke nieuwe energie wil jij je graag verbinden?

Lekker 2 dagen creatief bezig kunnen zijn met schilderen, dansen, meditatie om jezelf te ont-vouwen en weer op te laden! Dan is deze schildertweedaagse iets voor jou.

Via dans, spel, beweging en muziek creëer je een groot kunstwerk op doek van 70x100cm. Je laat daarin zien wie je werkelijk bent. Vanuit contact met je intuïtie en jouw creatieve bron.

Nieuwe data: donderdag 28 en vrijdag 29 december

Dag 1:
10.00 ontvangst & kennis maken
10.30 openingsmeditatie
10.45 schilderen
12.45 wandeling & reflectie
13.15-14.15 lunch
14.15 schilderen
16.30 sharing & opruimen
17.00 einde dag 1

Dag 2:
10.00 ontvangst & voorbereiding van je plek
10.15 lichaamswerk & openingsmeditatie
10.45 schilderen
12.45 reflectie opdracht
13.00-13.30 lunch
13.30-14.00 wandeling
14.15 schilderen
16.30 sharing & opruimen
17.00 einde dag 2

creativiteit

Het programma zal bestaan uit meditatie, ontspanningsoefeningen, intuïtief schilderen met acrylverf, misschien wel mixed media met collage’s maken, reflecteren en uitwisselen. Tijdens deze 2 dagen maak je tijd en ruimte om de ‘weg naar binnen’ te bewandelen, verbinding te maken met jouw unieke kwaliteiten, jouw creativiteit, tot rust te komen en nieuwe energie op te doen.

Vanuit intuïtie gaan we aan de hand van een kleur, visualisatie of muziek met verschillende kunstzinnige materialen aan het werk. Om daartoe te komen maak je eerst kennis met ontspanningsoefeningen en geleide meditaties. Overgave & acceptatie staat voorop. Met alles wat zich aandient kunnen zijn. In verbinding met jezelf, daar met liefde bij te blijven en er op kunstzinnige wijze expressie aan geven. Op allerlei manieren. Met verf, krijt, lichaam, muziek, vormen en kleuren. Lekker vrij. Alles mag er zijn.

Tijdens onze levensreis kennen we positieve en negatieve ervaringen. Hoe ga je daar mee om in creatieve processen? Hoe laat je los? Hoe omarm je dat wat spannend is? Hoe transformeer je dat wat geheeld wil worden? Hoe schilder je door de ‘lagen’ van jezelf heen? Tijdens deze creatievetweedaagse nodig ik je uit op kunstzinnige wijze vorm te geven aan jouw innerlijke wereld. Via meditaties, visualisaties, lichaamswerk en dans, kom je al schilderend naar buiten en geef jij kleur op een groot doek.

Dus 2 dagen lang ook echte aandacht aan jezelf geven; dat is wellicht al een cadeau voor jou!?

Gun jezelf de rust en de stilte in de om je helemaal te verbinden met jouw kleurrijke binnenwereld, te luisteren naar de fluisteringen van je hart en daar vervolgens al spelend, bewegend kleur aan te geven. 

Vind je dat spannend? Ook dat gaan we samen omarmen. Zodat je echt mag voelen wat er in je leeft. Ik geef je die bedding, vol liefde en aandacht. Zodat jij hem weer aan jezelf kunt geven!
 
Locatie: Amerongen 
Kosten: 297 euro all in

De prijs is incl. btw voor particulieren en excl. btw voor ondernemers

Het is incl. alle teken- en schildersmaterialen, 1 groot doek van 70x100cm

Dit event is inclusief 2 x vegetarische lunch, koffie & thee en sap

Er is plek voor 6 personen

Heb je vragen: danielle@kunstzinnigcoachen.nl of bel me op 06-53867953