oneindige_liefde_page
SOUL HEALING ART retreat

Soul Art Retreat: voorjaar 2025

Durf jij het pad van je ziel te volgen en te vertrouwen op je innerlijke wijsheid? Ben je klaar om kleur te geven aan alles wat je bent?

Deze retraite verbindt het helende medicijn van het maken van kunst en het erkennen van de levene energie in elk levend wezen. Laten we onze essentie schilderen en al onze zintuigen prikkelen. Deze bezielde kunstretraite zal je ziel weer tot leven brengen.

 

Heling, rust, inspiratie & creativiteit

Daniëlle Jaspers (kunstenaar en kunstzinnig coach) en Mireille de Haas (ademcoach en yogadocent) geven een zesdaagse helende creatieve retraite waarin jij de oude en de nieuwe energie in jou op doek, in kleur, verhaal en vorm gaat belichamen. Je mag zichtbaar worden in je licht en schaduw! Via dans, spel en muziek creëer je jouw eigen authentieke kunstwerken. Vanuit contact met je intuïtie en jouw creatieve bron. Breng jezelf thuis, heet jezelf welkom en voel je vrij om te genieten van al je zintuigen op deze heerlijke stille krachtplek midden in de natuur.

Voor wie?
Voor vrouwen

* Die behoeft hebben aan met volle aandacht leven en creeren
* Die behoefte hebben aan tijd, rust en ruimte voor zichzelf in de natuur
* Die verlangen naar meer creativiteit in hun leven

* Die zich willen verbinden met hun lichaam, intuitie en hun creatieve energie
* Die op zoek zijn naar een leven vanuit hun ware essentie
* Die meer in contact willen komen met hun lijf 

Er is plaats voor maximaal 8 vrouwen

Wanneer in 2025
ntb voorjaar

Waar is de retraite? In onze prachtige finca Pura Vida, in de groene heuvels van Andalusië in Zuid Spanje. Gun jezelf de rust en de stilte in de prachtige natuur van deze plek, waar je nog alle ruimte hebt om jezelf helemaal te kunnen laten gaan; zing, dans, spring, geef geluid aan je stem. Wat een ruimte hebben we hier om te kunnen spelen, te ontspannen en jezelf te zijn.

Er zal een variatie zijn in het programma: 2 ademsessies, elke dag intuitief schilderen, 1 helende holistische massage. Mireille en Danielle stemmen af op de groep, het weer en de energie. Voelend wat past in het moment. We laten ons verrassen door muzikant Ray Klaassen die jou met zijn liefdevolle live muziek naar andere werelden brengt en wie weet wat daar weer uit ontstaat.

Inzicht en support
Aan het einde van de week ga je naar huis met jouw creaties, EN met het inzicht en de ervaring in hoe jij ook thuis in je creatieve flow kunt blijven. 

Programma
* ochtend-opening met meditatie en lichaamswerk/ademcoaching
* ontbijt & me-time
* creatieve workshop
* lunch & relax
* creatieve workshop/massage 
* sharing
* me-time
* diner & relax

Geef kleur en vorm aan jouw binnenwereld 

PRAKTISCH

Finca Pura Vida ligt in Gaucin op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport. Wij kunnen een taxi naar finca Pura Vida voor je regelen die je met andere deelneemsters kunt delen (max 4 in 1 taxi, kosten 130 euro per rit), dus met 4 deelneemsters 33 euro. Of je kunt (gezamenlijk) een auto huren. Er is plek voor maximaal 8 vrouwen.

Aankomst: …………….
Vertrek: ……………………

Prijs
€ 1.595 

Dit is inclusief 6 overnachtingen op een tweepersoonskamer in finca Pura Vida die je deelt, 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag, water, koffie, thee, sap, fruit, alle workshops (intuitief schilderen en ademcoaching), een helende holistische massage van 75  minuten  en materialen.

* 6 overnachtingen en gezond eten

* alle schilderworkshops en materialen

* 2 ademsessies

* 1 holistische massage van 75 minuten

* elke dag meditaties & lichaamswerk

Consumpties buiten finca Pura Vida, zoals een lunch op de dag waarop we naar het strand of een stad gaan, zijn voor eigen rekening. Het is exclusief reiskosten.

Heb je interesse of wil je je direct inschrijven?
Mail of bel me:

Danielle Jaspers: 06-53867953
danielle@kunstzinnigcoachen.nl

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Met het verzenden ga je akkoord met het bewaren van de gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring. 

  zwembad staand
  Creatieve retraite Portugal
  creatieve retraite.jpg1
  458be3fc-335f-42e6-ad6e-0d74c4c37c0c
  IMG_6874
  retreat 11
  Mireille de Haas ademtherapeute
  retreat 4