oneindige_liefde_page
daniëlle Jaspers

Ik geloof dat iedereen zichzelf kan bevrijden van zijn/haar diepste emoties, zoals angst, verdriet, boosheid. De sleutel zit in jezelf verborgen. Op kunstzinnige en dynamische wijze neem ik je mee op de zoektocht naar je ware zelf. Jouw schaduw en jouw licht; jouw positieve kanten en jouw kracht. Zodat jij de heelheid kunt ervaren en in heelheid mag zijn.

Kort gezegd: ik verbind mensen met zichzelf en anderen, door ze weer in contact te brengen met hun hart.
“Als je kunt leven vanuit je hart, ben je verbonden met je kern” is al jaren mijn levensmotto en het hart als basis en als weg is een mooie levensreis.

Helaas raken we tijdens onze levensreis die weg en ons hart nog wel eens kwijt. Dat kan bijvoorbeeld doordat mensen tegenwoordig:

  • te veel in hun hoofd zitten
  • in een snel veranderende maatschappij leven
  • voor echt contact met zichzelf, anderen en de natuur vaak geen tijd maken
  • aan te veel prikkels worden bloot gesteld en door de bomen het bos vaak niet meer kunnen zien/voelen.

Ben je daar gevoelig voor, dan raak je ook nog eens makkelijk de regie over je eigen leven kwijt. Dan is het handig om jezelf goed te kennen en te weten wat goed voor je is, want dan is het makkelijker om dicht bij jezelf te blijven en je niet te laten verleiden, zodat je de regie over je eigen leven weer kunt voeren. Bij jezelf blijven is eigenlijk niet anders dan eerlijk naar jezelf en je gevoel luisteren. De waarheid in en over jezelf ontdekken is dus eigenlijk waar ik je bij begeleid.

Vanuit de visie dat alles met elkaar is verbonden ben ik van mening dat kunstzinnig werken aan je persoonlijke ontwikkeling tevens helend is voor ons allemaal. Gedachten, gevoelens en ervaringen kunnen worden vorm gegeven met allerlei materialen. Dat is soms makkelijker dan er over praten. Soms zelfs effectiever dan er over praten, voor mensen die zich uitstekend kunnen uiten in woorden. We rationaliseren dan bijvoorbeeld al ons gevoel weg. Door stil te zijn in ons zelf en uiting te geven aan wat er leeft, kun je weer bij je gevoel komen. Energetisch los je in het kunstzinnig werken al van alles in jezelf op; je geeft uiting aan wat zich er binnen in je gebeurt. Met klei, verf, krijt, potloden, verhalen, dans, muziek, stemgebruik, beweging, spel e.d.

Het is mijn missie om mensen te helpen zichzelf te ontwikkelen zodat zij het leven kunnen leven dat zij ook echt willen leven en regisseur van hun eigen leven kunnen zijn. Mensen bij hun gevoel brengen en verbinden met hun hoofd, hart en handen. Van denken, via voelen, naar doen.

Ik faciliteer jou dus graag in je eigen ontwikkelingsproces. Deze begeleiding gaat stap voor stap en vol liefde, betrokkenheid, aandacht, inspiratie en zonder oordeel. Alles mag er zijn, niets moet.