Schilderworkshops, schildercursussen en levenskunst reizen

oneindige_liefde_pageIn mijn sfeervolle praktijk & atelier voor kunstzinnig coachen geef ik individuele coachingssessies, schilderworkshops, trainingen en schildercursussen in kleine groepen. Individueel, omdat je soms behoefte hebt om ruimte voor jezelf te creëren, tijd te maken om weer in balans te komen en bewust een innerlijk ontwikkelingsproces aan wilt gaan. Je wilt er even tussenuit, tot rust komen, voelen wat van binnen leeft, los komen van de buitenwereld.
Of in een kleine groep, omdat je soms juist contact wil maken, gelijkgestemden wil ontmoeten, nieuwe ervaringen wil delen en inspiratie opdoen. Voor de schilderworkshops en schildercursussen in kleine groepen kun je hiernaast klikken op de titels of op de agenda kijken voor de data.
In de steeds complexer wordende samenleving, die aan continue verandering onderhevig is, is het van belang dat ieder mens zich kan verbinden met zijn/haar hoofd, hart en handen. Een brug slaan tussen denken en gevoel. Je bestemming vinden. Goed weten wie je bent, wat je wilt, wat je mogelijkheden zijn en wat je kunt realiseren op jouw levenspad is wat die verbinding je brengt. Zodat jij bewuste keuzes kunt maken in het vorm geven van jouw leven. Mijn schilderworkshops, schildercursussen, schildervakanties, creatieve retraites en kunstzinnige coaching hebben als doel een hoger zelfbewustzijn te creëren teneinde een betere kwaliteit van leven te realiseren.

“Het grootste kunstwerk ben jij als mens, een kunstwerk dat je zelf maakt. En in wezen al oorspronkelijk bent. Het is er voor jou. Geef jezelf de ruimte om er echt van te genieten.” Roeland Frank Hoefsloot

Overzicht schilderworkshops en creatieve reizen

Klik op de titels voor data en meer informatie.
pic_kunstzinnig_dynamisch_coachen_particulieren_2pic_kunstzinnig_dynamisch_coachen_particulieren_1

© 2020 | Danielle Jaspers | Praktijk voor kunstzinnig coachen
Website gemaakt door Web Girl