Werk vanuit je hart

Werk vanuit je hart

oneindige_liefde_pageVoor teams en individuen van bedrijven en organisaties geef ik coaching sessies, kunstzinnige workshops en trainingen. Mijn ervaring ligt vooral in de gezondheidszorg en de communicatiewereld. Stressreductie, energie en inspiratie krijgen van je werk, bewustwording, zingeving, bezieling en betere communicatie zijn thema’s die vaak terugkeren.

  • Creatie vanuit verbinding: communicatie op de werkvloer vanuit zelfbewustzijn en verbinding.
  • Stressreductie workshop voor elk bedrijf: rust, ruimte en tijd voor reflectie aan de hand van kunstzinnige opdrachten, yoga en mindfulness/rebalancing.
  • Communicatie is een kunst: een must voor elk bedrijf; goede communicatie.

Ik leg de focus op bewustwording van je eigen handelen, de effecten daarvan op jouw welbevinden en de effecten daarvan op anderen.
Bewustwording kan ontstaan door rust en ruimte te creëren. Door stil te staan, te ontspannen, in creatie te gaan, te reflecteren, uit te wisselen en weer in beweging te komen. Ik ga uit van een holistische benadering (lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden). Voor de creatieve sessies maak ik gebruik van muziek, ontspanningsoefeningen en creatieve opdrachten zoals tekenen, schilderen, boetseren, schrijven, rollenspellen en communicatie oefeningen. Hierdoor ontstaat verbinding tussen je hoofd, je hart en je handen. In mijn ogen een belangrijk onderdeel bij ontwikkelingsprocessen. Hierbij gaat het niet om het resultaat van een mooie creatie maar om het proces!

De  komen de volgende aspecten aan de orde:

  • Ontspanningsoefeningen
  • Bewustwording van het effect voor jezelf
  • Bewustwording van het effect van jouw handelen op de ander en het effect van het handelen van de ander op jou zelf
  • Bewuste en onbewuste non-verbale communicatie
  • Omgaan met grenzen
  • Vertaling naar de dagenlijkse praktijkvoering.

De sessie duurt 2,5-3 uur en kan plaats vinden op een avond of middag. We starten met een schilder- en een communicatie opdracht. In stilte. Iedereen heeft een eigen opdracht. Jullie ontmoeten elkaar al schilderend. Op muziek. Tussendoor volgen bewustwordingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Nadien bespreken we het proces en het resultaat. Ik let op lichaamshouding, non-verbale communicatie, patronen, samenwerking etc.

De sessies geef ik bij voorkeur in atelier in Amerongen (tot 7 personen). Ook kan het zijn dat er nadien behoefte is aan verdieping op individuele basis of op groepsniveau. Beiden zijn mogelijk.

Ik werk op meerdere locaties: mijn atelier in Amerongen en voor de  Creatieve retraites in Spanje (Andalusië) in onze eigen finca Pura Vida en op locatie die bedrijven in samenspraak kiezen.

“De meeste mensen kunnen niet meer fantaseren. Daarom ontgaat hun veel, want het is belangrijk en heilzaam om ook over onbegrijpelijke dingen te spreken.” C.G.Jung

Voor een offerte of meer informatie, neem vooral contact met me op.

pc_kunstzinnig_dynamisch_coachen_bedrijven_1pc_kunstzinnig_dynamisch_coachen_bedrijven_2pc_kunstzinnig_dynamisch_coachen_bedrijven_3

© 2020 | Danielle Jaspers | Praktijk voor kunstzinnig coachen
Website gemaakt door Web Girl