Danielle Jaspers online cursus

Kijk op de nieuwe site van Honor the Goddess in you

oneindige_liefde_page
Online cursus

Spreek jij jezelf wel eens hardop moed in? Orakel je als je in het bos loopt of schrijf je, net als ik, affirmaties in je creatieboek? Of schrijf je, net als Alma, in vraag en antwoord-stijl in je dagboek? Dan kan het heel goed zijn dat je hiermee contact hebt met je innerlijke inspiratiebron. Deze 7-weekse ineractieve online Honor the Goddess in you- cursus biedt jou een inspirerende en verkwikkende creatie-tijd die je helpt om contact te maken met je intuïtie, je lichaam en je geest. Waarin je kunt laten ontstaan, wat er in jou natuurlijkerwijs geopenbaard wil worden.

De interactieve online cursus Honor the goddess in you zit boordevol video demonstraties, unieke creatieve lessen, inspirerende handreikingen om jouw creatie-ruimte heilig te maken, meditatie-en ademhalings-instructies, grondings-oefeningen, playlists en voedende verhalen en bronnen die je aanmoedigen thuis je eigen vormen, rituelen en ritme te vinden in het eren van de stem van jouw eigen bron.

Als je die bron, naast een stem ook nog een gezicht en een lichaam met ledematen gaat geven … dan tover jij zomaar je eigen gids tevoorschijn. Noem het je gids, je anker, kompas, je muze, je hogere zelf, je godin of het orakel in jou… ons is het om het even. Wat belangrijk is, is dat je die innerlijke stem eert en je jezelf de vrijheid geeft om daar op jouw eigen manier expressie aan te geven.

In deze 7-weekse online journey bieden Alma en ik je persoonlijke begeleiding en praktische ondersteuning bij het maken van je eigen inspiratiekaarten door ook ons eigen creatieproces met je te delen, vanaf blanco canvas tot aan inspiratiekaart. We werken met krijt, verf, ecoline, collages, potloden, we gaan schrijven, reflecteren en we delen in dialoog.

 

Voor wie is Honour The Goddess in You?

*Je hebt zin om jouw koers op creatieve wijze vorm te geven
*Je zoekt op een speelse manier naar houvast in jezelf in tijden van verandering
*Je voelt de behoefte om meer tijd te besteden aan jouw creatieve expressie en de kunstenaar in jezelf ruimte geven
*Je wilt je vrijer voelen en je verbinden met je intuïtie en vrouwelijke kracht
*Je hebt behoefte aan een eigen ritme en flow als het gaat om jouw creativiteit
*Je bent nieuwsgierig naar wat jouw hart je te vertellen heeft
*Je wilt jezelf dit jaar serieus nemen en je zelfliefde laten groeien; jezelf eren in wie je werkelijk bent
*Je hebt behoefte aan me-time met liefdevolle gelijkgestemden
*Je bent bereid iets nieuws te leren, op zoek naar een nieuwe hobby
* Je wilt je improvisatievermogen vergroten
*Je voelt je inspiratieloos en hebt behoefte aan support
*Jouw hart gaat sneller kloppen bij het idee uitdrukking te kunnen gaan geven aan wat van binnen leeft.
*Je hebt gewoon zin om te spelen in je eigen heilige ruimte en kleur te geven aan jouw zielenroerselen.

Investering
€ 295,00 incl. BTW

Wat krijg je hiervoor?
Een uniek inspirerend creatief programma bestaande uit:
* 7 online lessen
* Meer dan 45 inspiratie filmpjes met schrijf- en schilderopdrachten en Audio recordings van alle meditaties, ademhalingsinstructies, grondingsoefeningen en visualisaties, beschikbaar tot 2 maanden na het einde van de cursus.
* Podcasts van de 7 verhalen
* Life time toegang
* Tussentijdse opdrachten
* Online besloten Facebook groep
* Muziek playlist via Spotify 
* Maandelijkse Q&A sessies
* 7 eigen persoonlijke en unieke inspiratiekaarten (drukwerk- en verzendkosten niet inbegrepen, 2 euro per kaart, 5 euro verzendkosten)

Video demonstraties, unieke creatieve lessen, inspirerende handreikingen om jouw creatie-ruimte heilig te maken, meditatie-en ademhalings-instructies, grondings-oefeningen, playlists en voedende verhalen en bronnen.

Q&A’s:

*Waar vindt de cursus plaats?
De cursus vindt gedeeltelijk online en gedeeltelijk offline plaats. Online volg je de lessen en offline in jou eigen huis/atelier/werkplek.

Let op: je zit niet de hele tijd achter je computer want in de 1,5 uur die de les heeft ga je ook creatief aan de slag of ben in beweging of meditatie maar het neemt 3 uur tijd in

*Hoe kom ik aan de cursus materialen?
Je krijgt van ons als je je opgeeft direct een lijst met materialen die je kunt aanschaffen. Natuurlijk zijn dat suggesties en ben je zelf vrij om te kiezen waarmee je werkt. Misschien heb je al van alles in huis waarmee je aan de slag kunt. Jij bepaalt echt zelf waarmee jij de kaarten gaat maken.

Wij kopen onze materialen altijd online bij Van Beek Art maar je kunt ook goed terecht bij je lokale kunstmaterialenhandel (als die weer open zijn).

*Hoe lang blijft de cursus voor mij beschikbaar?
Life time toegang

*Honor the Goddess in you, betekent dat dat we godinnen gaan schilderen?
In deze cursus schilder je vanuit jouw innerlijke wijsheid, intuïtie en fantasie, je laat je leiden en werkt zonder vooropgesteld doel. Je kunt dus in abstractie blijven, maar soms ontstaat er spontaan een gezicht in je werk. Het is helemaal aan jou waar je richting en vorm aan geeft. Alles is goed. Geef jezelf vooral toestemming te spelen en te ont-dekken. Verras jezelf!

*Kan ik als man ook meedoen?
Jaaaa, graag zelf! Deze cursus is voor iedereen, volledig gender-neutraal. Dat we met onze vrouwelijke energie werken zegt niet dat alleen vrouwen hieraan mee kunnen doen. Ieder mens maakt gebruik van zijn vrouwelijke en mannelijke energie. Je kunt de vrouwelijke energie ook de ontvangende, dragende en de mannelijke energie het voorwaartse, doelgerichte noemen. De focus in deze cursus ligt op het kunnen werken met het ontvangende aspect in ons. Kun je jezelf zo open en ontvankelijk, zonder oordeel opstellen, dat jij als het ware het doorgeefluik wordt van dat wat er voor jou aan creatie al klaar ligt.

Het lijkt ons heerlijk om samen met jou in creatie te gaan! Doe je mee?