danielle_jaspers_5Ik, Daniëlle Jaspers (1969), heb een passie voor intuïtief schilderen, innerlijke ontwikkeling, energiewerk, kunst, kleuren, creatieve expressie en dansen. Vanuit deze passies leef ik en geef individuele coaching sessies, workshops, cursussen en trainingen in groepsverband. Als zelfstandig kunstenaar, docent, trainer en coach.

Je kunt bij mij terecht op werkdagen in mijn sfeervolle atelier in mijn gemoderniseerde woonboerderij in de Betuwe, waar ik met mijn man en kinderen in 2010 bewust naar toe ben verhuisd om dichter bij de natuur te zijn en meer rust en vrijheid te ervaren. Een plek waar je je direct thuis voelt, een plek om te delen met anderen. Een plek waar je met je voeten in de aarde kunt en je hoofd in de wolken. Even vertragen en los komen van alles wat moet en wat er van je wordt verwacht. Genieten in het hier en nu. Stilstaan bij wie je in essentie bent, wat je drijfveren zijn en wat je voor jezelf wenst in je leven. Zodra het weer het toelaat werken we buiten in de tuin vol bomen, waar ruimte is om de waarheid in jezelf te vinden en waar jouw creativiteit vrij kan stromen.

danielle_jaspers_6Na mijn studie Communicatiewetenschap aan de UvA, heb ik 13 jaar als communicatieadviseur gewerkt. Vervolgens heb ik na een korte crisis in 2004 mijn hart gevolgd, mijn baan opgezegd en ben ik weer gaan schilderen. In eerste instantie voor mezelf en met kinderen (6-12 jaar). Ik begeleidde hen in het verbeelden van hun fantasie. In tweede instantie voor volwassenen om schilderen in te zetten als middel tot persoonlijke ontwikkeling en groei. Inmiddels werk ik sinds eind 2004 als zelfstandig beeldend kunstenaar en trainer op het gebied van communicatie, bewustwording en innerlijke ontwikkeling. In juni 2013 startte ik mijn praktijk & atelier voor kunstzinnig coachen in de verbouwde hooiberg van de boerderij. Sinds september 2015 werk ik eveneens als docent bij de Kleine Tiki, school voor innerlijke ontwikkeling.

Vooral dat wat creatieve expressie voor mensen kan betekenen intrigeert mij enorm. Je leert er jezelf en de ander veel beter door kennen. Bovendien kan het helend werken, zowel op mentaal als fysiek, sociaal als op emotioneel niveau. Toen ik dat door kreeg wilde ik er een opleiding in volgen. Van 2011-2014 volgde ik de opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen & Counselen aan de Kleine Tiki, school voor kunstzinnig coachen en innerlijke ontwikkeling, in Breda. Sinds die tijd gebruik ik meerdere creatieve middelen om persoonlijke ontwikkelingsprocessen te begeleiden. In 2012 en 2013 maakte ik kennis met de Helende Reis methode van Brandon Bays (Journey Intensive Workshop, Advanced Skills en Manifest Abundance Retraite) en volgde ik ín 2014 de jaartraining Women’s Way van Charlotte Ramya Norell. Een bijzondere training in vrouwelijk leiderschap en het ontdekken van je ware zelf teneinde in vrijheid je volle potentie te kunnen leven. Ik werd in het bijzonder geraakt door de lichaamsgerichte oefeningen die me in contact brachten met het zelf helend vermogen van mijn eigen lichaam, mijn innerlijk weten, intuïtie en hogere zelf.