Spontaan, warm hart, krachtig, lief, aarde, vuur, speels, tikje chaotisch, intuitief, hoog gevoelig, impulsief, energiek, kwetsbaar, onderzoekend en open minded. Oh ja en creatief natuurlijk. Dat is wat ik terug krijg van mensen die me kennen.

Ik, Daniëlle Jaspers (1969), heb een passie voor intuïtief schilderen, innerlijke ontwikkeling, energiewerk, kunst, kleuren, creatieve expressie, muziek, sjamanisme en dansen. Vanuit deze passies leef ik en geef ik creatieve reizen, workshops, cursussen en coach ik jou. Als zelfstandig kunstenaar, docent, trainer en kunstzinnig dynamisch coach.

Je kunt bij mij op afspraak langs komen in mijn atelier en galerie in Amerongen, op de Utrechtse Heuvelrug. Hier ben ik met mijn gezin in 2020 naar toe verhuisd en leven we dicht bij de natuur. Je loopt hier zo het bos en de uiterwaarden in. Een plek waar je je direct thuis voelt.

Fijn om te vertragen en los komen van alles wat moet en wat er van je wordt verwacht. Genieten in het hier en nu. Stilstaan bij wie je in essentie bent, wat je drijfveren zijn en wat je voor jezelf wenst in je leven. Zodra het weer het toelaat werken we buiten in de tuin, waar ruimte is om de waarheid in jezelf te vinden en waar jouw creativiteit vrij kan stromen.

Na mijn studie Communicatiewetenschap aan de UvA, heb ik 13 jaar als communicatieadviseur gewerkt. Vervolgens heb ik na een korte crisis in 2004 mijn hart gevolgd, mijn baan opgezegd en ben ik weer gaan schilderen. In eerste instantie voor mezelf en met kinderen (6-12 jaar). Ik begeleidde hen in het verbeelden van hun fantasie. In tweede instantie voor volwassenen om schilderen in te zetten als middel tot persoonlijke ontwikkeling en groei. Inmiddels werk ik sinds eind 2004 als zelfstandig beeldend kunstenaar en trainer op het gebied van communicatie, transformatie, bewustwording en innerlijke ontwikkeling. In juni 2013 startte ik mijn praktijk & atelier voor kunstzinnig coachen. Sinds september 2015 werk ik eveneens als docent bij de Kleine Tiki, school voor kunst en innerlijke ontwikkeling. Sinds juli 2020 heb ik een eigen galerie in Amerongen en daarvanuit verkoop ik mijn schilderijen en edelstenen en in de toekomst wellicht ook kunstwerken van andere kunstenaars.

Vooral dat wat creatieve expressie voor mensen kan betekenen intrigeert mij enorm. Je leert er jezelf en de ander veel beter door kennen. Bovenal kan het helend werken, zowel op mentaal als fysiek, sociaal, emotioneel als op energetisch niveau. Toen ik dat door kreeg wilde ik er een opleiding in volgen.

Van 2011-2014 volgde ik de opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen & Counselen aan de Kleine Tiki, school voor kunstzinnig en innerlijke ontwikkeling, in Breda. Sinds die tijd gebruik ik meerdere creatieve middelen om persoonlijke ontwikkelingsprocessen te begeleiden. In 2012 en 2013 maakte ik kennis met de Helende Reis methode van Brandon Bays (Journey Intensive Workshop, Advanced Skills en Manifest Abundance Retraite) en volgde ik in 2014 de jaartraining Women’s Way van Charlotte Ramya Norell. Een bijzondere training in vrouwelijk leiderschap en het ontdekken van je ware zelf teneinde in vrijheid je volle potentie te kunnen leven.

Ik werd in het bijzonder geraakt door de lichaamsgerichte oefeningen die me in contact brachten met het zelf helend vermogen van mijn eigen lichaam, mijn innerlijk weten, intuïtie en hogere zelf. Deze wijsheid en ervaring integreer ik graag in mijn werk.

De afgelopen jaren ben ik meer bezig met sjamanisme, rituelen en healing art. In 2019 ging ik onder leiding van Bart Wiegers en Hermine Schoneveld op Vision Quest waarin ik thuis kwam bij mezelf, het innerlijk kind in mij, mijn voorouders, pacha mama en het grote weten. De boodschap die ik mee terug nam was:

IK MAG ALLES VOELEN

Die woorden brachten me een nieuwe fase in mijn leven waarin ik werkelijk alles heb gevoeld en aangekeken wat er aan de oppervlakte wilde komen. Mijn lichaam is daar in mijn grootste raadgever. zij komt vaak subtiel in beweging en transformeert, terwijl mijn hoofd er echt niet bij kan en niet weet waar het over gaat. Ik volg mijn lichmaam volledig en vertrouw op haar wijsheid.

Ook werd ik geroepen door diverse plantmedicijnen waarmee ik afreisde naar het diepste van mijn ziel en ons bestaan. Boven-Beneden-en Tussenwereld.
Het heeft mijn bewustzijn verruimd en veel heling en vertrouwen gegeven. Vooral de liefde voor mezelf en de wijze waarop ik mag creëren vanuit mijn tweede chakra is iets wat me nog steeds kan raken. Regelmatig word ik aan de opgedane kennis her-innerd.

De relaties met mijn man en kinderen zijn in een totaal nieuwe fase gekomen waarin we elkaar als gelijke zielen aankijken en benaderen. Ik voel me een dankbaar mens voor deze bijzondere verbindingen. In de tussentijd van 2021 werden mijn dochter en ik geleid naar Womenwhowalkbetweentwoworlds, een prachtige retraite van Nicole Costerus.

Een ongelovelijk verbindend avontuur, waar we veiligheid vonden in ons lichaam, onze scheppende sexuele en sensuele energie werd aangewakkerd, de wilde oervrouw in ons naar boven kwam, we licht en donker, mannelijk, vrouwelijk en goddelijk omarmden. We met 36 andere vrouwen zongen, dansten, mediteerden, schreeuwden en knuffelden. Samen reizen we verder naar onbekende paden, senang met het niet-weten. Op weg naar een nieuwe aarde. Aho.